England - London Programmet
Dag 1:
Alla resenärer tar sig till Landvetter själva, eller kontaktar oss för samåkning.
Vi reser med flyg från Landvetter till London. Snabbtåg till centrala London och vidare till North Acton och vårt hotell. Vi äter på flygplatsen, då vi reser på eftermiddag, kväll.
Dag 2:
Efter en god frukost tar vi tunnelbanan till centrala London. Möjligheter till guidad tur i London medp ”Hop on, hop off” turist buss , de röda dubbeldäckarna.
Vi möts till gemensam lunch. Därefter tar vi oss tillsammans till den världsberömda trädgårdsutställningen Chelsea Flower Show. Inspiration i trädgårdsdesign, blommor och växtmaterial. På kvällen reser vi tillbaka med tunnelbanan till hotellet.
Dag 3:
Idag reser vi till Sissinghurst Castle Garden med tåg,genom den engelska landskapet Kent, i sydöstra England. På kvällen finns tid för musical i London, för den som önskar.
Vi hjälper till att boka biljetter. Tidig kvällsmiddag tillsammans,innan ev. besök på musikal (tillägg på resans pris för musicalbiljett, men en fantastisk upplevelse, och tillfälle när man är i London).
Dag 4:
Sovmorgon och en god frukost på hotellet. Vi besöker idag en privat trädgård.
På kvällen äter vi en gemensam middag på en indisk restaurang i London.
Dag 5:
Tidig frukost på hotellet. Dags för hemresa. Vi tar tunnelbanan till centrala London och därifrån med tåg/ alt. Buss till flygplatsen. Ankomst till Landvetter mitt på dagen. Många härliga minnen med oss, när vi åker hemåt. Var och en bokar hemresa eller hör med oss om samåkning.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.